Om meg! (pappaya)
HJEM OM MEG FOTO VIDEO GRAFISK DIVERSE YOUTUBE MIN PERSONLIGE BLOGG

0

Om meg!

Hei!  

Mitt navn er Lotte Mathilde Flatøy. Velkommen til bloggen min! Eller, jeg ville vel heller ha kalt det en "skole hjemmeside" for oppgaver jeg gjør / oppdrag jeg får på skolen. 

Jeg går på Tangen VG1, og linjen er Medier og Kommunikasjon. Jeg har ikke gått her mer enn ca. 1 og en halv måned, men trives veldig allerede.

Planen eller målet mitt er vel å nå en karrière innen radio eller et magasin. Om veien dit blir for krevende, har jeg bestemt meg for å bli lærer. Men ingen utdannelse er vel for krevende for en jente med mot, eller hva?

 

Jeg vil beskrive meg selv som en kreativ jente med godt humør. Jeg er veldig glad i å ta bilder, noe jeg har litt erfaring med fra før av, men er også veldig spent på hva alt jeg kommer til å lære i de andre media fagene. De praktiske fagene som vil speiles på denne bloggen er Video, Foto og Grafisk. 

Om du er mer interessert i meg og mitt liv, kan du også besøke min personlige blogg. www.kivo.blogg.no
 • Kommenter her
  Tilkomstgruppen
  Design og koding: Ina Anjuta
  LOTTE MATHILDE

  Hei! Jeg er en elev fra Tangen vgs som går 2. året på Media og Kommunikasjon. Her vil du finne mye av arbeidet jeg har gjort og mere arbeid kommer ettersom skoleåret går. Dere kan finne mer spesifike fag som Grafisk, Video, Foto osv. i Kategorier. Ellers kan dere bli mer kjent med meg på OM MEG. Jeg driver også egen blogg og youtube kanal på fritiden som du gjerne må sjekke ut om øsket, link finner du i hovedmenyen på toppen av bloggen!

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  Design og koding: Ina Anjuta